Quantcast
Channel: LinuxReview »محمد سرمست
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2

دانلود منیجرهای دنیای لینوکس

$
0
0

بدون شک یکی از دغدغه های افرادی که از ویندوز به لینوکس مهاجرت می کنند پیدا کردن جایگزین مناسب برای نرم افزار های ویندوزی هست . یکی از این نرم افزار ها مطمئنا” دانلود منیجرها هستند که حتی خیلی از کسانی که سال ها از لینوکس استفاده کردند هم نتوانسته اند هنوز جایگزین خوبی برای اونها پیدا کنند. شاید یکی از دلایل این مسئله نبود پوسته ی گرافیکی کاربردی مناسب , برای خیلی از دانلود منیجرهای لینوکسی و عدم شناخت کافی از نحوه ی کاربرد این نرم افزار ها در محیط ترمینال بوده . در این مقاله سعی شده تا هم به معرفی اکثر دانلود منیجرهای دنیای لینوکس بپردازیم و هم طرز استفاده از آنها را به صورت مختصر و مفید به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم.

۱. GNU Wget

بدون شک بعنوان یکی از معروفترین دانلود منیجر های لینوکس میتوان از wget (حرف اول از(www(world Wide Web الهام گرفته شده است) نام برد که قسمتی از پروژه ی گنو هست . توسعه ی این نرم افزار که در ابتدا Geturl نام داشته, در سال ۱۹۹۵ شروع شد و پس از تغییر اسم اون به wget , اولین نسخه اش در سال ۱۹۹۶ توسط Giuseppe Scrivano و Hrvoje Nikšić عرضه شد و آخرین نسخه ی پایدار این نرم افزار ( نسخه ی ۱.۱۲ ) هم در سال ۲۰۰۹ عرضه شد . البته نا گفته نماند که Wget با استفاده از زبان C نوشته شده .

از ویژگی های Wget می توان به :

۱) قابلیت دانلود از HTTP , HTTPS و پروتکول معروف FTP

۲) قابلیت دانلود صفحات WEB

۳) قابلیت استفاده از Proxy برای دانلود

۴) قابلیت ادامه ی دانلود فایل های نیمه کاره

۵) مولتی پلتفرم بودن برنامه

۶) کارکرد خوب با سرعت های پایین

و بسیاری دیگر اشاره کرد که Wget را به یکی از کاملترین دانلود منیجرهای لینوکس تبدیل کرده .

برای Wget پوسته های گرافیکی بسیاری نوشته شده که از معروفترین اون ها می توان به Gwget – دانلود منیجر محیط Gnome – و Kget – دانلود منیجر محیط KDE – اشاره کرد.

طریقه ی استفاده:

برای دانلود صفحات وب و سیو آنها با نام index.html :

wget http://www.example.com

برای دانلود فایل ها :

wget ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/wget/wget-latest.tar.gz

برای ادامه دانلود فایل های نیمه کاره :

wget -c ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/wget/wget-latest.tar.gz

این نرم افزار بدون نیاز به پوسته ی گرافیکی با افزونه Flashgot برای مرورگر فایرفاکس هم به راحتی کار میکنه.

Wget به صورت پیش فرض روی اکثر توزیع های لینوکس نصب هست .

Wget

Gwget

Kget

۲. Aria2

یکی دیگر از دانلود منیجرهای بسیار کامل لینوکس آریا۲ هست که در سال ۲۰۰۶ اولین نسخه اون عرضه شد .Aria2 بر مبنای ++C و توسط Tatsuhiro Tujikawa نوشته شده .

Aria2 برخلاف Aria که همراه با پوسته گرافیکی بود تنها به صورت متنی ریلیز میشه و طبق گفته ی سازنده ها این کار برای سبک تر شدن نرم افزار که یکی از نکات کلیدی Aria2 هست انجام گرفته .آخرین نسخه ی پایدار این نرم افزار (aria2-1.9.1 ) در تاریخ ۲۰۱۱/۳/۳۰ ارائه شده .

Aria2 نه تنها تقریبا تمامی ویژگی های Wget را داره بلکه قابلیت پشتیبانی از فایل های تورنت رو هم داره که این نرم افزار رو به یک دانلود منیجر همه فن حریف و سبک تبدیل کرده .

همانند Wget برای Aria2 هم پوسته های گرافیکی زیادی وجود داره اما به غیر از تعداد محدودی مابقی از کیفیت پایینی برخوردارند . از پوسته های این دانلود منیجر می توان به Eatmonkey که دانلود منیجر محیط XFCE هست و Karia2 که بر مبنای QT4 نوشته شده  اشاره کرد.

طریقه ی استفاده :

برای دانلود فایل ها :

aria2c http://sourceforge.net/stable/aria2-1.11.1/aria2-1.11.1.tar.bz2

برای ادامه دانلود فایل های نیمه کاره :

aria2c -c http://sourceforge.net/projects/stable/aria2-1.11.1/aria2-1.11.1.tar.bz2

برای ادامه ی دانلود فایل ها از سرور دیگه هم به کافیه از طریق ترمینال در همان فولدری که فایل نیمه کاره دانلود شده  با استفاده از دستور aria2c اقدام به دانلود کنیم و خود دانلود منیجر به صورت خودکار دانلود را از سرور جدید ادامه می ده.

برای دانلود URL های موجود در یک فایل TXT :

aria2c -i uris.txt

Aria2 در مخازن اکثر توزیع های مشهور موجوده و همانند wget با افزونه Flashgot برای مرورگر فایرفاکس نیز به خوبی قابل استفاده هست.

Aria2

Karia2

eatmonkey-manager

۳. Axel Download Accelerator

شاید بتوان گفت هیچگاه اکسل نتوانست شهرت و محبوبیت wget و aria2 را بدست بیاره اما این موضوع هیچ چیزی از توانایی اکسل کم نمی کنه .Axel جزو معدود دانلود منیجر های لینوکس هست که دارای Accelerator هست . Axel فایل ها رو به چند قسمت تقسیم میکنه و هر کدوم رو جداگانه دانلود می کنه (مانند IDM در ویندوز) فایده این کار در به عنوان مثال FTP هایی هست که برای یک کانکشن محدودیت سرعت قرار داده اند. همین موضوع باعث افزایش سرعت این دانلود منیجر می شه . اما تفاوت اصلی Axel باDownload Accelerator محیط ویندوز در این نکته هست که اکسل فایل های دانلود شده در هر قسمت رو جدا جدا ذخیره نمی کنه تا در آخر اون ها رو یکی کنه. بلکه از ابتدا اون ها رو در یک فایل ذخیره می کنه .باید گفت Axel نسبت به ۲ دانلود منیجر نام برده شده دارای توسعه ی کندتر و امکانات کمتری هست و نبود پوسته گرافیکی مناسب هم در عدم شهرت این دانلود منیجر بی تاثیر نیست . Axel-Kapt تنها پوسته ی گرافیکی مناسب این برنامه هست که البته امکانات زیادی رو هم در دسترس قرار نمی ده و تنها باعث شده تا دیگه نیازی به کار با ترمینال برای وارد کردن یک دستور نباشه! از قابلیت های ویژه ی اکسل حجم کم این برنامه و سبک بودن اون و نبود dependencies رو میتونیم نام ببریم .البته ناگفته نماند اکسل قابلیت دانلود از mirror های مختلف را هم داراست.

اکسل در ابتدا توسط Wilmer van der Gaast نوشته شد اما از سال ۲۰۰۸ توسعه ی این نرم افزار به Y Giridhar Appaji Nag و Philipp Hagemeister واگذار شد . آخرین نسخه ی این نرم افزار ۲.۴ هست که در تاریخ ۲۰۰۹/۴/۲۷ ریلیز شده .

نحوه ی استفاده :

برای دانلود فایل :

axel http://alioth.debian.org/frs/download.php/3015/axel-2.4.tar.gz

برای ادامه ی دانلود فایل نیمه کاره کافیه که همین دستور رو در دایرکتوری که فایل در حال ذخیره است اجرا کنید.

Axel هم با افزونه Flashgot برای مرورگر فایرفاکس به خوبی کار می کنه.

۴. Curl

Curl هم مثل wget و aria2 با کوله باری از امکانات متعدد همراهه و یکی از کامل ترین دانلود منیجر های موجوده .توسعه ی Curl توسط Daniel Stenberg بر مبنای زبان C از سال ۱۹۹۷ تا الان ادامه داشته و آخرین نسخه ی پایدار این برنامه ورژن ۷.۲۱.۴ هست که در ماه دوم سال ۲۰۱۱ ریلیز شده .

کرل هم از نبود پوسته ی گرافیکی رنج می بره و بر خلاف ۳ دانلود منیجر نام برده کار کردن با نسخه ی متنی این نرم افزار در محیط ترمینال هم بسیار سخت تر هست و شاید به همین دلیل کمتر توسط کاربرها مورد استفاده قرار گرفته شده .البته کاربرد این برنامه هم به لطف flashgot برای کاربران فایرفاکس بسیار راحت و ساده شده .

اسم کرل از Client for URLs گرفته شده . توسعه دهندگان این پروژه را به صورت ۲ محصول جداگانه عرضه می کنند که Curl و Libcurl نام دارند.

Libcurl قابلیت پشتیبانی از اکثر پروتکل ها از جمله : FTP, FTPS, Gopher (protocol), HTTP, HTTPS SCP, SFTP, TFTP, TELNET, DICT, FILE, LDAP, LDAPS, IMAP, POP3, SMTP and RTSP را داراست که ۴ تای آخر از نسخه ی ۷.۲۰ به بعد اضافه شده اند.

Curl هم یک برنامه ی متنی برای دریافت و فرستادن فایل ها هست که زمانی که با LibCurl همراه می شه طیف وسیعی از پروتکل های دنیای وب ر شامل می شه.

طریقه ی استفاده :

برای دانلود فایل ها :

curl -C - -O http://curl.haxx.se/download/curl-7.21.4.tar.gz

برای ادامه ی دانلود فایل نیمه کاره کافیه همین دستور رو در دایرکتوری که فایل در حال ذخیره است اجرا کنید.

برای دانلود صفحات وب با نام مورد نظر :

curl -o example.html www.example.com

Curl

۵. Prozilla

یکی دیگر از Download Accelerator های محیط لینوکس پروزیلا هست که تقریبا نسبت به دیگر دانلود منیجر های نام برده شده ناشناس تره .طرز کار و امکانات پروزیلا هم تقریبا مانند اکسل هست و با تکه کردن فایل و کانکشن سازی سرعت دانلود رو طبق گفته ی سازنده تا ۲۰۰٪ الی ۳۰۰٪  افزایش می ده . پروزیلا هم مثل مابقی دانلود منیجرها از HTTP و FTP پشتیبانی می کنه.

پروزیلا در سال ۲۰۰۱ توسط Kalum Somaratna بوسیله برنامه C نوشته شد و دارای پوسته ی نه چندان زیبا و تنها کار راه انداز ProzGUI هست . آخرین ورژن بتای این برنامه نسخه ی ۲.۰۴ هست که در سال ۲۰۱۰ عرضه شده . پروزیلا نسبت به بقیه ی دانلود منیجر ها در حالت متنی محیط کاربرپسندتری داره.

طریقه ی استفاده :

برای دانلود فایل ها :

proz http://www.binarii.com/files/misc/prozilla-2.0.3.tar.bz2

طریقه دانلود از پروزیلا مثل اکسل هست با این تفاوت که به جای axel باید proz نوشته بشه.

در نسخه های اخیر افزونه Flashgot‌ خوشبختانه بالاخره پشتیبانی از Prozilla‌ هم اضافه شده . البته تنها به نسخه ی متنی اون اکتفا شده و خبری از پشتیبانی از Prozgui نیست.

prozilla

ProzGUI

۶. Jdownloader

در چند سال اخیر خوشبختانه دانلود منیجرهای متعددی با پوسته های گرافیکی پیشرفته  پا به دنیای لینوکس گذاشتند که قطعا یکی از کاملترین این برنامه ها Jdownloader میتونه باشه.

Jdownloader یکی از محبوب ترین دانلود منیجرهای مولتی پلتفرم هست که امکانات بسیار زبادی رو در کنار یک پوسته ی پیشرفته در اختیار کاربران قرار می ده . تیم توسعه دهنده این برنامه در سال ۲۰۰۸ اولین نسخه ی این برنامه را ارائه دادند و آخرین نسخه ی این برنامه ۰.۵۸۱ در تاریخ ۲۰۱۱/۲۰ ریلیز شده .

Jdownloader همونطور که از اسمش مشخصه (J گرفته شده Java ) با استفاده از Java‌ نوشته شده است . این نرم افزار تقریبا تمامی امکانات نرم افزارهای مطرحی همچون IDM را در اختیار کاربران قرار می ده و به همین دلیل در اکثر سیستم عامل های مطرح تونسته جایگاه خوبی رو برای خودش بدست بیاره .

این دانلود منیجر هم با استفاده از کانکشن سازی دانلود رو انجام میده ولی مهمترین قابلیت این نرم افزار پشتیبانی از ۱۱۰ سایت آپلود فایل ( one-click hosting ) از جمله rapidshare.com , megaupload و سایر سایت ها و نیز پشتیبانی از اکانت های پرمیوم هست . این نرم افزار از بسیاری از زبان های رایج هم پشتیبانی می کنه اما متاسفاته کماکان خبری از پشتیبانی از زبان پارسی نیست .Jdownloader با استفاده از اکستنشن ها و پلاگین هایی که داره امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می ده.

Flashgot هم از این نرم افزار پشتیبانی می کنه.

دوستانی که از اوبونتو استفاده می کنن می تونن با استفاده از دستورات زیر اقدام به نصب این نرم‌افزار کنند:

sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader
sudo apt-get update
sudo apt-get install jdownloader

۷. Fatrat

یکی دیگر از دانلود منیجر هایی که در سال ۲۰۰۶ شروع به کار کرده و توانسته در این مدت مخاطبان زیادی را به طرف خودش جذب کنه دانلود منیجر fatrat هست که مثل jdownloader امکانات بسیار زیادی که در دانلود منیجر های ویندوزی هم وجود دارند را دارا ست با این تفاوت که fatrat تنها برای لینوکس ساخته شده.

FatRat توسط QT4 و ++C نوشته شده و آخرین نسخه ی ۱.۳ اون در سپتامبر ۲۰۱۰ عرضه شده .

از قابلیت های Fatrat‌ می توان به پشتیبانی از فایل های تورنت , پشتیبانی از DropBox , پشتیبانی از سایت مطرح Rapidshare.com , داشتن Web interface و . . . اشاره کرد . Fat Rat به وسیله Flashgot با فایرفاکس هماهنگ میشه و برای کرومیوم هم اکستنشن مورد نظر ساخته شده اما در مرحله ی بتا به سر می بره و برای اپرا هم اکستنشن مربوطه در حال ساخت هست.

دوستانی که از اوبونتو استفاده می کنند می تونن با استفاده از PPA این پروژه اقدام به نصب آخرین نسخه کنند:

sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8
sudo apt-get update
sudo apt-get install fatrat


۸. Uget

Uget مثل Jdownloader‌ به صورت مولتی پلتفرم نوشته شده با این تفاوت که Uget‌ با GTK نوشته شده .Uget‌ نسبت به Jdownloader و Fatrat دارای امکانات کمتری هست و همین نکته باعث سبک تر شدنش نسبت به ۲ دانلود منیجر دیگه شده . پروژه Uget از سال ۲۰۰۳ با نام urlgfe شروع شد و آخرین نسخه ی در حال توسعه ی این برنامه ۱.۳ در مارچ ۲۰۱۱ و آخرین نسخه پایدارش ۱.۳ در چند روز گذشته منتشر شده .Uget‌ هم اکثر امکانات معمول دانلود منیجرهارا داراست اما در نسخه ی در حال توسعه ۱.۲ قابلیت استفاده از Aria2 هم به عنوان دانلود منیجر به امکانات Uget‌ اضافه شد که با فعال کردن این پلاگین شاهد افزایش سرعت دانلود این دانلود منیجر خواهید بود . این مورد میتونه برای مخاطبین Aria2 خبره خوشایندی باشه . چونکه استفاده از محیط گرافیکی Uget بدون شک بسیار دلچسب تر از استفاده از محیط ترمینال میتونه باشه .

Flashgot از این نرم افزار پشتیبانی می کنه و دوستانی که از اوبونتو استفاده می کنند می تونن با استفاده از PPA این پروژه، آخرین نسخه این نرم‌افزار را نصب نمایند:

sudo add-apt-repository ppa:plushuang-tw/uget-devel
sudo apt-get update
sudo apt-get install uget

۹. Steadyflow

اگر شما برای استفاده از فایل های تورنت از محیط transmission استفاده می کنید و محیط ساده و دم دست این برنامه برای شما مطلوب و جالبه بدون شک برای دانلود فایل های خودتون از Steadyflow لذت میبرین . این برنامه ی سبک توسط Maia Kozheva بوسیله GTK توسعه پیدا می کنه و اولین نسخه اش در سپتامبر ۲۰۱۰ منتشر شده. Steadyflow دارای محیط بسیار ساده ای هست و برای دانلود فایل ها از سرعت بسیار بالایی برخورداره . این دانلود منیجر برای مرورگر Epiphany دارای اکستنشن مخصوصه و برای کاربران فایرفاکس بوسیله Flashgot این همخوانی رو انجام میده.

دوستانی که از اوبونتو استفاده می کنند می تونن با استفاده از PPA این پروژه، آخرین نسخه این نرم‌افزار را نصب نمایند:

sudo add-apt-repository ppa:sikon/steadyflow
sudo apt-get update
sudo apt-get install steadyflow

۱۰. Tucan Manager

Tucan همانند Steadyflow دارای محیط بسیار ساده ای هست با این تفاوت که امکانات بسیار بیشتری داره.

Tucan هم مانند Jdownloader روی قابلیت آپلود فایل و (one-click hosting) پشتیبانی از سایت های آپلود مانور زیادی داده و از ۱۳ سایت مشهور پشتیبانی می کنه . همچنین به صورت مولتی پلتفرم برای اکثر سیستم عامل ها موجوده .


 

37 دیدگاه برای این نوشته:

  1. amir:
    18 فرو 1390 سلام خسته نباشی.به این میگن یه مطلب با حال!
  2. علی موسوی:
    18 فرو 1390 خیلی مطلب کامل و خوبی نوشتی. ممنون. فقط یکی دیگه از قابلیت‌های مهم uget که به اون اشاره نشد توی ورژن‌های اخیرش، قابلیت زمان‌بندی دانلودهاست. این ویژگی توی دانلود منیجرهای دیگه کم دیده می‌شه.
  3. محمد سرمست:
    18 فرو 1390 ۱۰۰٪ علی جان حق با شماست ممنون که به این نکته اشاره کردی.
  4. مرتضی:
    18 فرو 1390 curl مدیر دانلود نیست. مطلب خوبی بود، ممنون.
  5. ساسان:
    18 فرو 1390 ممنون از این مطلب عالی محمد سرمست عزیز :) میشه گفت uGet بهترین‌شون هست. GTK خالص و Backend ش هم که Aria2 هست (هنوز کامل نشده البته) ابزار زمان‌بندی گرافیکی هم که داره. جالبه برنامه‌های Download Manager برای کشورهای بدبخت بی‌چاره‌ای مثل ایران هست و تو کشورهای دیگه که سرعت بالاست و پهنای باند نامحدود به این برنامه‌ها نیازی نیست. خوبه به هرحال همچین Download Manager های خوبی تو لینوکس داریم :)
  6. eMan:
    18 فرو 1390 مطلب خیلی کاملی بود تبریک به نویسنده این مقاله آقا گل کاشتی
  7. محمد سرمست:
    18 فرو 1390 واقعا ساسان جان حق با شماست Uget‌اگر با Aria2 کامل بشه حرف نداره .یعنی میشه ما هم یه روز دیگه به دانلود منیجر به دید یه برنامه که قرار سرعت دانلودمون رو بیشتر کنه نگاه نکنیم ؟ من که فکر نکنم!
  8. محمد سرمست:
    18 فرو 1390 آقا مرتضی حرف شما درسته کرل جزو مدیریت دانلود ها به حساب نمیاد اما این کارایی رو هم داره
  9. ali.sneer:
    18 فرو 1390 سلام خیلی خوب و مفید بود بازم ازین کارا بکن. =)
  10. thelastblack:
    18 فرو 1390 من همه ی اینا رو بجز steady flow رو امتحان کردم. به جرات میگم پرسرعت ترین اون ها prozilla هست که من از prozgui استفاده میکنم. گاهی وقتا بد دانلود میکنه ولی واقعا سرعت زیادی داره... جایی که همه با ۵۰-۶۰ دانلود میکردن من با ۱۵۰-۲۰۰ دانلود میکردم! axel هم خیلی خوبه. سرعت خوبی داره. اگه خواستید سرعت دانلود برنامه هاتون تو ubuntu بره بالا از apt-fast استفاده کنین. این یه script هست که از از axel واسه دانلود برنامه ها از مخازن استفاده میکنه. واسه دانلود هم تو گوگل سرچ کنین راحت گیر میاد.
  11. محمد سرمست:
    18 فرو 1390 البته همونطور که گفتین میشه از apt-fast برای جایگزینی اکسل استفاده کرد میشه ازapt-proz هم برای جایگزینی با prozilla استفاده کرد که خوده من استفاده می کنم و واقعا سرعت دانلود و آپدیت پکیج ها رو افزایش می ده!
  12. علی:
    18 فرو 1390 این که میگین فلان نرم افزار تو مخازن هست یعنی چه؟ من تو لینوکس تازه کارم.
  13. eMan:
    19 فرو 1390 سلام علی جان خوش اومدی بهتره این سوال ها رو توی انجمن ها بپرسی ولی برای آشناییفکر کن یه عالم برنامه رو توی یه انبار ریختن و از بینشون هر کدوم رو خواستید انتخاب میکنید و نصب میکنید حالا اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای مخازن خودش رو داره که کاربر رو به اونها وصل میکنه و بهش این اختیار رو میده که هر برنامه ای رو خواست از مخازن دالنود و نصب کن همه این ها با یه دستور یا یه تیک ساده انجام میشه و اصلا next و وارد کردن سریال و دردسر های نصب برنامه ها رو مثل ویندوز نداره
  14. آرش:
    22 فرو 1390 باید Multiget رو هم مینوشتی!
  15. thelastblack:
    26 فرو 1390 راست میگه! multiget رو هم امتحان کردم اونه هم خوب جواب میده... قابلیت clipboard monitoring ش رو خیلی دوست دارم!
  16. علی:
    29 فرو 1390 آفرین!
  17. navid ka:
    30 فرو 1390 ممنون... کامل و جامع....
  18. shahram:
    17 ارد 1390 آقا دمتون گرم عجب سایتی دارین من که خیلی لذت بردم
  19. محسن محمدی:
    19 ارد 1390 ممنون، بررسی خوبی بود. تقریبا دو سال 6-7تاشو امتحان کردم که متاسفانه هیچ‌کدوم قابلیت زمان‌بندی نداشت. کامنتی که اشاره به زمان‌بندی Uget داشت، مَنو دوباره به فراست انداخت:) کلا کدوم دانلودمنیجرها قابلیت زمان‌بندی دارن؟سـپاس!
  20. محسن:
    17 خرد 1390 از زحماتتون ممنون فقط نگفتید که چطور باید این برنامه های ترمینال رو مدیریت کنیم و مثلا آدرس ذخیره رو به جایی تو هارد تغییر بدیم
  21. del.6343:
    12 تیر 1390 سلام من یه کاربر تقریبا تازه وارد ویندوز به لینوکس هستم وچندتا سوال از دوستان داشتم1. من تحقیقات زیادی درمورد لینوکس و توزیع هاش کردم ولی نکته ای که نظر منو جلب کرد این بود که بیشتر سایت هایی که در مورد لینوکس هستن سفارششون در مورد کاربرای تازه وارد ابنه که توزیع هایی مثل دبیان استفاده کنن ولی من با پا فشاری که داشتم اوبونتو 11.04 رو نصب کردم و پس از 4 الی 5 روز کار با اون رو یاد گرفتم حالا سوال من اینه چرا باید به جای اوبونتو بریم و دبیان نصب کنیم؟2. توی یه سایتی یه موضوع خوندم در مورد تغییر ip در لینوکس می خواستم بدونم این عمل چطوری انجام میشه و این که میشه باهاش از فیل... رد شد؟3. یکی از بهونه هایی که دوستام میارن اینه که رو لینوکس نمیشه بازی های سنگین ویندوز (مثل call of duty 4... یا ac2 ) انجام داد حالا سوال من اینه که آیا میشه با برنامه wine این ها رو نصب کرد؟ توی یه سایت خوندم که یه برنامه به نام cedega هست که میتونه این کار رو انجام بده ولی پیداش نکردم حالا واقعا میشه ازش استفاده بکنمممنون میشم جواب های این حقیر رو بدین ممنون
  22. thelastblack:
    12 تیر 1390 سعی میکنم تا جایی که میدونم کمک کنم: 1) کی گفته؟ معمولا واسه تازه کارا همون ubuntu یا mint پیشنهاد میشه. debian واسه تازه کارا زیاد مناسب نیست ولی اگه میخوای واقعا شیرجه بزنی تو لینوکس با debian شروع کن جون بهت چیزای زیادی یاد میده. اوبونتو خیلی ساده همه کاراش انجام میشه و معمولا نیازی به دستکاری فایل های سیستمی و استفاده از ترمینال نیست. واسه همین تازه کارا میرن سراغ اوبونتو. 2) صرفا تغییر ip نمیتونه اون کاری که میخواین رو انجام بده ( تغییر ip تو هر سیستم عاملی ممکنه) . اگه نیاز دارین ip رو تغییر بدین بگین که مراحلش رو بگم. 3) دوستان حدودا درست میگن. من خودم زیاد بازی نمیکنم ولی میدونم که با wine نمیشه بازی های سنگین رو اجرا کرد. cedega هم یه کار تجاریه و پول میخواد و نمیدونم چجوری کار میکنه. برای دیدن لیست بازی های پشتیبانی شده به http://www.cedega.com/gamesdb/ مراجعه کنید. ولی من خودم بازی warcraft رو با wine اجرا کردم مشکلی نداشتم.
  23. مسعود:
    12 تیر 1390 معمولا اوبونتو و مینت توصیه میشن ولی به نظر من باید دبیان توصیه بشه. چون توی اوبونتو و مینت کاربر چیزی یاد نمیگیره و حقیقتا ویندوز و گنو/لینوکس براش فرقی نمیکنه. گنو/لینوکس دنیای زیبایی داره. بنابراین بهتره کاربر با توزیعی کار کنه که با دنیای فنی و اصول گنو/لینوکس آشنا بشه.
  24. thelastblack:
    12 تیر 1390 من هم به شخصه با مسعود جان موافقم. دست من باشه میگم دبیان که هیچ، بیان آرچ یا اسلکور بریزن باهاش ور برن یاد بگیرن. ولی خوب چه کار میشه کرد. یه فرد عادی با دیدن این چیزا صددرصد فرار میکنه! :D
  25. امید:
    15 تیر 1390 به نظر من OpenSUSE یکی از بهترین توزیع ها برای شروع هست.و تقریبن تمام نیازهارو به خوبی پاسخ میده( حتی کاربردهای سرور و...) من خودم با SUSE شروع کردم (‌SUSE Linux Enterprise روی لپ تاپم نصب بود از اول)و الان هم از OpenSUSE 11.4 استفاده میکنم. در کل شخصن توزیع های RPM رو به Deb ترجیح میدم
  26. sajjad:
    02 مهر 1390 باید Flashget و DAP راهم مینوشتی .
  27. مسعود:
    03 مهر 1390 Flashget یک دانلود منیجر مستقل نیست تا جایی که میدونم. فقط کمک میکنه که توی مرورگر از Wget, Axel و... استفاده کنی با یه کلیک. Download Accelerator Plus که مال ویندوز هست. من ندیدم گنو/لینوکس همچین چیزی داشته باشه...
  28. Known:
    14 ارد 1391 سلام به دوستان بهتره دستور نصب JDownloader را ویرایش کنید دستورات صحیح sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader sudo apt-get update sudo apt-get install jdownloader است
  29. sudoTux:
    15 ارد 1391 ممنون دوست عزیزکلیه دستورات اصلاح شد
  30. Known:
    17 مرد 1391 یکی از دوستان سوال جالبی از من پرسید که فکر می کنم به عنوان پایان دهنده این بخش لازم به مطرح کردن باشه اگر با دانلود منیجر های محیط ویندوز کار کرده باشید آگاهید که دانلود منجی هایی مثل IDM توسط Grabber خود به راحتی قادر به دریافت ویدئو های آنلاین است حال برای لینوکس چه باید کرد اگر هیچ از دنش وب نویسی آگاه نباشید اینجاست که افزونه Video DownloadHelper به کمک می آید آگر به سایتی که دارای یک ویدئو باشد سر بزنید آیکون کنار آدرس بار این افزونه پس از شناخت ویدئو به حرکت در می آید حال در زیر منوها گزینه ی Copy URL را پیدا کنید آدرس ویدئوی شما در Clip Board کپی می شود و حالا با Axel یا هر نرم افزار دیگر به راحتی میتوانید آنرا دانلود کنید
  31. علی:
    19 شهر 1391 سپاس از تلاشتون...
  32. مهرداد:
    29 آبا 1391 دمتون گرم 100 تا سایت و گشتم فقط مطالب شما کامل بود
  33. سینا:
    08 آذر 1391 دوستان این curl تهشه! من میخواستم tftp دانلود کنم ! هیچی نتونست با این گرفتم واقعا عالیه ....
  34. عباس:
    27 بهم 1391 prozilla چطور آدرسهای داخل txt را دانلود میکنه ؟
  35. مسعود:
    28 تیر 1392 بله میشه گفت UGET از همه اینا سرتره چون ما ایرانی ها علاوه از این که به دانلود منیجر به عنوان افزاینده سرعت دانلود نگاه میکنیم به عنوان ابزاری برای دانلود در اوقات دانلود رایگان شبانه هم که بعضی از خطوط adsl از ساعت ۲ بامداد تا ۸ ارایه میدن هم نگاه میکنیم و این uget قادر به انجام این کاره البته حال میده گاها با کامنت لاین زیر هم انجامش داذ sleep 3h 30m && axel http://yechizi.com/yechize_digei.pdf که این سه ساعت و نیم محاسبه شده دقیقا میفته دو به بعد از لحظه اجرای کامنت :)))
  36. مرتضی صالحی:
    19 آذر 1392 به نظر من axel فوق العاده ست. دوستانی که دنبال دانلود منیجر میگردن تا زمانبندی دانلود کنند نیاز به نرم افزار خاصی ندارن کافی با cron زمان دانلود رو مشخص کنند و با killall زمان قطع برنامه . من با اسکریپتی که تو فرم فارسی اوبونت دیدم هر چی می خوام دانلود کنم رو ادرسش رو کپی میکنم تو یه فایل txt و با axel سر زمان خاصی شروع به دانلود میکنه و سرساعت خاصی هم قطع میشه. cat /home/morteza/Downloads/Temp/axel | xargs -l2 axel -n 9 -o /home/morteza/Downloads/Temp home/morteza/Downloads/Temp/axel.txt هستش
  37. محسن شایان:
    11 مهر 1393 Aria2 و uget با افزونه Flashgot خودش یه IDM لعنتی !

ارسال نظر سریع


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2

Latest Images

Trending Articles





Latest Images